Voordelen

Mobiliteitsopties op basis van je behoeften

Waar ga je naar op zoek in je toekomstige loopbaan? Een uitdagende job waarin je kan groeien en je talenten kan ontwikkelen, uiteraard. Maar wat met je dagelijkse pendeltijd? De toenemende uitdagingen inzake mobiliteit en de behoeften van onze medewerkers hebben geleid tot verschillende duurzame pendelinitiatieven. Als werknemer van Agidens zijn er flexibele werkmogelijkheden in de mate van het mogelijke en al naargelang de projecten waar je aan werkt. Ongeacht of je op het hoofdkantoor in Zwijndrecht bent of in onze vestiging in Brasschaat, op de site van de klant of thuis werkt, het werk is waar jij bent. Wil je de (bedrijfs)wagen liever op stal laten en de fiets naar het werk nemen? Schrijf je dan in voor ons FIP (Flex Income Plan) fietsplan en start je dag gezond en zonder stress. Dankzij flexibele werkuren kan je het perfecte evenwicht vinden tussen je werk en je privéleven.

Flexible Income Plan™

Bij Agidens bieden we je een flexibel salarispakket zodat je een deel van je loon zelf kan samenstellen. Je kan een deel van je bonus bijvoorbeeld gebruiken om een fiets te kopen, je autobudget te vergroten of je kan het omzetten in een tandzorgverzekering, meer kinderbijslag of een individueel pensioenspaarplan. Al die opties garanderen een salarispakket op maat van jouw individuele behoeften.

Welzijn

'Welzijn op het werk' zijn geen holle woorden voor Agidens. Wij geloven dat groei begint bij goede wortels. Als we de wortels versterken, volgen de bladeren als vanzelf. Alle Belgische werknemers van Agidens kunnen zich inschrijven voor tal van welzijnssessies rond fysieke en mentale gezondheid. Want tevreden, zelfverzekerde en gemotiveerde mensen leiden tot een betere groepsgeest en betere resultaten.

#partofAgidens

Een tevreden collega zet zich in om net dat ietsje meer te doen. Dat hebben we bij Agidens goed begrepen. Teamwerk, onderling begrip en respect zijn cruciaal voor de geslaagde uitvoering van complexe projecten. Wij gedijen op een goede groepsgeest en organiseren heel wat sociale evenementen! Want to be #partofAgidens?

Wil je samen met ons groeien?

Ben je ingenieur of ingenieus? Dan krijg je bij Agidens alle mogelijkheden om jouw talenten te ontplooien. We zijn een innovatief bedrijf dat voortdurend op zoek is naar gemotiveerde medewerkers met een hart voor technische uitdagingen. Je komt terecht in een dynamische werkomgeving waar je verder kan groeien. Wil jij vooruitgang maken?

Bekijk onze vacatures