Onze cultuur

Onze bedrijfscultuur is gebaseerd op respect, verantwoordelijkheid, openheid van geest en een sterven naar uitmuntendheid. Die waarden zijn vertegenwoordigd in onze dagelijkse activiteiten. Ons bedrijfs-DNA wordt niet alleen bepaald door onze bedrijfsvisie, maar ook en vooral door onze werknemers. Onze mensen bepalen wie we zijn als bedrijf en waar we voor staan.

Een job bij Agidens belooft variatie en voortdurend nieuwe uitdagingen. Technologie evolueert permanent, wat elk project anders en spannend maakt. Om onze organisatie te helpen verder te ontwikkelen, hebben we dus talent nodig van verschillende achtergronden die bereid zijn om in multidisciplinaire teams te werken. Die diversiteit helpt ons om unieke oplossingen te creëren en toe te passen.

Je komt terecht in een:

 • internationale onderneming die constant in beweging is
 • klantgerichte organisatie met een open cultuur en korte communicatielijnen
 • zakelijke omgeving waar innovatie, creativiteit en ondernemerschap gestimuleerd worden
 • krachtige leeromgeving met de mogelijkheid om in alle vertrouwen een carrière uit te bouwen
 • flexibele werksfeer die gebaseerd is op vertrouwen, autonomie en teamwerk

Kortom, we willen er alles aan doen zodat jij de beste wordt die je kan zijn. Wij ontwikkelen innovatieve en hightechoplossingen, maar het zijn onze mensen die echt het verschil maken.

Progress brings us together

Onze slogan ‘Progress brings us together’ vat perfect de bestaansreden van Agidens samen: streven naar verbetering en een goede groepsgeest zijn cruciaal in ons bedrijf. Bovendien vormt die drijfveer de link tussen alle stakeholders van ons bedrijf: samen met collega's, partnerbedrijven en klanten zijn we voortdurend op zoek naar oplossingen voor industrie en infrastructuur. Dat is de vooruitgang die wij samen leveren.

Progress for colleagues: onszelf verbeteren is cruciaal bij Agidens. Nieuwe dingen leren en innoveren in een sterk en stabiel team zorgt voor tevreden werknemers.

Progress for customers: samen met Agidens gaan onze klanten op zoek naar betere, modernere oplossingen die hun installaties en processen onder meer efficiënter, veiliger en betrouwbaarder maken.

Progress for partners: wij bouwen duurzame relaties met partnerbedrijven die constant nieuwe ideeën en oplossingen vinden om het beter te doen.

Progress for society: minder vervuiling, een efficiëntere infrastructuur, veiligere industrie en producten ... Dat noemen wij vooruitgang. We dragen ons steentje bij.

YouTube Thumbnail

Missie

Wij geloven in vooruitgang. Meer nog, wij geloven dat vooruitgang ons samenbrengt.

Wij brengen vooruitgang door het creëren van (technologische) oplossingen die meer efficiëntie, kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid brengen. Wij bieden hiervoor advies & engineering, geautomatiseerde oplossingen en maintenance & service support.

Wil jij ook vooruitgang boeken in je carriere? Sla dan de handen in elkaar met Agidens.

Agidens 20/20 vision

Visie 20/20

De visie van Agidens bepaalt waar we naartoe willen en hoe we dat willen doen. Ze is gebaseerd op vier belangrijke strategische pijlers.

 • Productinnovatie
 • Duurzame relaties
 • Geografische uitbreiding
 • Marktdiversificatie

Waarden

Onze houding en waarden, organisatie, processen en middelen zijn er stuk voor stuk op gericht dat we al onze stakeholders de grootste toegevoegde waarde bieden, een doel dat diepgeworteld is in de filosofie van ons bedrijf. Dankzij onze bedrijfswaarden zullen we onze visie kunnen bereiken.

 • Streef naar uitmuntendheid If we chase perfection, we can catch excellence
  We onderscheiden ons van de rest van de wereld omdat we topkwaliteit leveren. Als team streven we er altijd naar om de beste resultaten te behalen.
 • Blijf open van geest - Minds are like parachutes. They only function when open
  Wij staan zowel open voor nieuwe en verschillende ideeën als voor de mening van andere mensen.
 • Neem het heft in eigen handen - If opportunity doesn’t knock, build a door
  We doen er alles aan om ons werk op een efficiënte manier te doen en onze beloften na te komen.
 • Toon respect - When you change the way you look at things, the things you look at change
  We behandelen mensen eerlijk en oprecht, met empathie en met waardigheid.

Spontaan solliciteren

Solliciteer nu
CONSULTING & SERVICES – Consultant Maintenance and Reliability
België
Consulting & Services
Maintenance & Reliability

Ben jij graag bezig met preventive, veiligheid en kwaliteit? Heb jij een passie voor de farmaceutische industrie? Wij kunnen je misschien de ideale job aanbieden! Agidens Consulting & Services helpt onze klanten om hun processen en organisatie te optimaliseren. Bij…

Ga naar vacature
CORPORATE SERVICES – Business Controller
België
Corporate Services
Finance

Kijk je uit naar een belangrijke rol in het optimaliseren van financiële processen? En heb jij een toekomstgerichte blik? Agidens kijkt voor het hoofdkantoor uit naar een pro-actieve en resultaatgerichte Business Controller, rapporterend aan de CFO.  Als “Business partner” voorzie je…

Ga naar vacature
PROCESS AUTOMATION – Senior Process Engineer Food/Beverages & Chemicals
België
Food & Beverage
Process engineering

Ben jij op zoek naar een uitdaging als Senior Process Engineer? Heb je daarenboven interesse in de chemische sector of voedingsindustrie? Dan ben jij misschien wel de geschikte persoon om onze afdeling Process Automation (segment Fine Chemicals en Food&Beverage) te…

Ga naar vacature
INFRA AUTOMATION – Eplan Designer Bordenbouw
België
Infrastructuur

Hebben elektrische schema’s geen geheimen voor jou? En ontsnapt geen enkel detail aan jouw aandacht? Wil je als Eplan ontwerper doorgroeien tot Eplan expert binnen de bordenbouw afdeling van Agidens? Jouw functie? Als Eplan Designer Bordenbouw ben je verantwoordelijk voor…

Ga naar vacature
CONSULTING & SERVICES – Engineer Maintenance and Reliability Farma (m/v) België – Nederland
België
Life Sciences

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Heb jij veel nood aan afwisseling? Ben jij gebeten door service en maintenance engineering? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde service engineer dat graag op projectbasis aan de slag gaat! Agidens…

Ga naar vacature
PROCESS AUTOMATION – OIL&GAS – Ervaren E&I Monteur Oil & Gas
België
Tank Terminals

Ben jij een allround elektromonteur én ‘constructieman’? Dankzij je ervaring grote industriële projecten heb jij heel wat vakkennis om zelfstandig aan een opdracht te beginnen! Jouw functie? Jij staat on-site voor industriële automatiseringsprojecten Oil&Gas/Tank Terminals, vast bij de klant of op…

Ga naar vacature